27 Μαρτίου, 2023
Δελτίο Τύπου Θεσσαλονίκη Κοινωνία

Μητσοτάκης από Θέρμη: Τα στοιχεία δείχνουν πως φέτος ο τουρισμός θα πάει πολύ καλά (ΦΩΤΟ)

Το δημαρχείο της Θέρμης επισκέφθηκε αμέσως μετά το αθλητικό κέντρο «Ποσειδώνιο» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο δήμαρχος της Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη και στη συνέχεια του σύστησε τους επικεφαλείς των υπηρεσιών.

Όπως και στην προηγούμενη «στάση» του ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε για ακόμη μια φορά να βγάλει selfie με εργαζόμενες του δήμου. Στη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπαδόπουλο αναφέρθηκαν στον τουρισμό, με τον κ. Μητσοτάκη να τονίζει πως η σεζόν θα πάει πολύ καλά, όπως δείχνουν και τα στοιχεία.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα βγήκε και selfie με κάποιες από τις εργαζόμενες και στη συνέχεια είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο, για θέματα του Δήμου.

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αναφορά στον τουρισμό με το κ. Μητσοτάκη να λέει ότι με τα μέχρι τώρα στοιχεία η σεζόν θα πάει πολύ καλά.

Καταλήγοντας τόνισε: «Στην Σύνοδο Κορυφής χώρων Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρουσία ξένων ηγετών και του Γερμανού Καγκελαρίου, θα έχουμε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να επαναλάβουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος. Θα επαναλάβουμε με αυτοπεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.