3 Οκτωβρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Η Ελίνα Μπαχαρίδη νέα Εκπρόσωπος Τύπου του «ΕΛΑ»

Τρίτη 31 Μαϊου 2022

 

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κ. Πάρις Κουρτζίδης, θέλοντας να συμβολίσει την εμπιστοσύνη που δείχνει καθημερινά σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά και τη σημασία και τη σπουδαιότητα των γυναικών, στη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του «ΕΛΑ» ορίζει την πολιτική επιστήμονα και δημοσιογράφο, Ελίνα Μπαχαρίδη.

Να σημειωθεί ότι η Ελίνα Μπαχαρίδη απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του και βρίσκεται εκ δεξιών του από την εποχή έναρξης της λειτουργίας του Piperata.gr (2018), αλλά και προεδρίας του αείμνηστου ιδρυτή των Ελεύθερων Ανθρώπων, Γιώργου Τράγκα (2021).

Κατ’ ουσίαν η Ελίνα Μπαχαρίδη διαδέχεται τον Πάρι Κουρτζίδη, αφού μετά την εκλογή του στην αρχηγία του ΕΛΑ δεν είχε αναπληρωθεί η θέση Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι.

 

Ακολουθούν τα βιογραφικά στοιχεία του νέου στελέχους του «ΕΛΑ»:

H Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Ελίνα Μπαχαρίδη, γεννήθηκε τον Μάϊο του 1996 στο Μαρούσι Αττικής.

Το 2019 αποφοίτησε από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αμέσως μετά, συνέχισε τις σπουδές της σε Μεταπτυχιακό επίπεδο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το Πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2022. Παράλληλα με τις σπουδές, εργάστηκε σε ποικίλες ενημερωτικές ιστοσελίδες ως δημοσιογράφος.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και κύκλους συμπληρωματικών σπουδών γύρω από το Digital Marketing, το Web Content Creation, τις Δημόσιες Σχέσεις και την Δημοσιογραφία.

Το 2021, κλήθηκε από τον αείμνηστο δημοσιογράφο και ιδρυτή του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργο Τράγκα να εργαστεί στο Γραφείο Τύπου του κόμματος. Παράλληλα, αρθρογράφησε στο ιστορικό περιοδικό Crash.

Μετά τον αδόκητο θάνατο του Γιώργου Τράγκα, συνέχισε στο πλευρό του Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος, έπειτα από το 1ο Τακτικό Συνέδριο ανέλαβε με πανηγυρική πλειοψηφία την ηγεσία του κόμματος.

Τον Μάϊο του 2022 ανέλαβε την θέση της Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

https://ela.org.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-2/

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.