2 Δεκεμβρίου, 2023
Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

09/06/2022

 

Οι εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 14 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2022.

          Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών, είτε στα ερείσματα είτε στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στα τμήματα από τον κόμβο του Ρυσίου έως το Λάκκωμα.

          Οι εργασίες θα εκτελούνται είτε στο ρεύμα εισόδου (πλην Δευτέρας) είτε στο ρεύμα εξόδου (πλην Παρασκευής), από την Τρίτη 14 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2022, κατά τις ώρες 07.00- 19.00 και  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

          Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα αποκλείεται η εκάστοτε λωρίδα κυκλοφορίας, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

    Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.