2 Δεκεμβρίου, 2023
Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών, στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών και στο οδικό τμήμα από αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έως Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από την ΠΚΜ

09/06/2022

 

Εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 14 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 24  Ιουνίου 2022 στο εξής σημεία του οδικού δικτύου:           α. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας)

          β. Στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας)

          γ. Στο Οδικό Τμήμα από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών (Α/Κ Προφήτη Ηλία)

          Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν δεξιά των οδών, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

          Επισημαίνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή, καθώς και τις ημέρες Παρασκευή στο ρεύμα με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική και Δευτέρα στο ρεύμα με κατεύθυνση από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη.

          Επισημαίνεται, ακόμη, ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών, για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

       Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.