Δελτίο Τύπου Κοινωνία

Απίστευτη ταλαιπωρία: «Έμεινε» τρένο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη – «Ήρθε και μας μάζεψε οδηγός λεωφορείου»

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη ταλαιπωρία βρέθηκαν επιβάτες διάφορων αμαξοστοιχιών που ακινητοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από τους ισχυρούς ανέμους που σημειώθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα αρκετές πτώσεις δέντρων.

 

Συγκεκριμένα, δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε στις 17:00 και σταμάτησε στις 18:30 στον σταθμό στο Πλατύ του νομού Ημαθίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός επιβάτη, αρκετά ήταν τα τρένα που «έμειναν» στο Πλατύ αλλά και σε διάφορες ενδιάμεσες περιοχές της διαδρομής. «Εμάς μας μάζεψε ένας οδηγός λεωφορείου στις 19:30 γιατί είδε τα πεσμένα δέντρα και πήγε και περίμενε έξω από τον ΟΣΕ, μέχρι να του τηλεφωνήσει ο σταθμάρχης. Ζούμε μία απίστευτη ταλαιπωρία, δεν έχουμε φτάσει ακόμη στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει στο ThessToday.gr.

Όπως προσθέτει, οι επιβάτες θα λάβουν αποζημίωση, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αναγκάστηκαν να πάρουν ταξί από το Πλατύ για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προλάβουν τις δουλειές τους. «Ένας άνδρας έχασε την πτήση του εξαιτίας του συμβάντος για Γερμανία. Απίστευτα πράγματα».

Σημειώνεται πως παρόμοια προβλήματα παρουσιάστηκαν σε δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε στις 15:00 σταμάτησε στον σταθμό της Κατερίνης, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.