Δελτίο Τύπου Κοινωνία

Αυτοκτονία γυμναστή – Μητέρα παιδιών: «Ήξερα ότι ο Γιώργος δεν είναι καλά – Έχω χάσει τον ύπνο μου»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του Γιώργου Παπαναούμ μετά την αυτοκτονία του 50χρονου personal trainer στο γυμναστήριό του. Η μητέρα των παιδιών του γυμναστή ξεσπά και λέει ότι «δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

«Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά η μητέρα των παιδιών του 50χρονου γυμναστή.

Η ίδια συνεχίζοντας, επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα γνώριζε τη δυσκολη θέση στην οποία είχε βρεθεί ο γνωστός personal trainer, ενώ σημείωσε ότι η κίνηση του 50χρονου με την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμαινε ότι «κάτι δεν πάει καλά».

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν είναι καλά. Για να αναρτήσει αυτό το ποστ σημαίνει ότι έγινε κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, συμπληρώνοντας ότι παίρνει φάρμακα προκειμένου για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από την οικογένειά της. «Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.