3 Οκτωβρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Το κόμμα ΑΜΕΑ προσχωρεί στους Ελεύθερους Ανθρώπους και συμπορεύεται με τον πολιτικό συνασπισμό «Ελληνική Ανατροπή»

Πέμπτη 12 Μαϊου 2022

 

Σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΕΛΑ (Ελληνική Ανατροπή – Ελεύθεροι Άνθρωποι), κ. Πάρις Κουρτζίδης, είχε πολύωρη συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο του κόμματος ΑΜΕΑ, κ. Ιωάννη Κοντογιάννη.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του κόμματος «Λιοντάρια-Συνέργεια για την Ελλάδα» κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής των Ελεύθερων Ανθρώπων κ. Στάθης Καρυδάκης, ο Γενικός Διευθυντής των Ελεύθερων Ανθρώπων κ. Ανδρέας Κομματάς και η κυρία Έλενα Μαρούδη Ρούσσου (κόμμα ΑΜΕΑ).

Αμέσως μετά υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των προέδρων Πάρι Κουρτζίδη και Ιωάννη Κοντογιάννη.

Με απόφαση δε του προέδρου ΕΛ.Α (Ελληνικής Ανατροπής – Ελεύθεροι Άνθρωποι), κ. Πάρι Κουρτζίδη, ο πρόεδρος ΑΜΕΑ, κ. Ιωάννης Κοντογιάννης ορίζεται Αντιπρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι.

 

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΕΛΑ, κ. Πάρις Κουρτζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η φωνή των ΑΜΕΑ ήρθε η ώρα να ακουστεί δυνατά. Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι και κατ’ επέκταση ο πολιτικός συνασπισμός «Ελληνική Ανατροπή» υιοθετούν πλήρως τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ΑΜΕΑ και, προσωπικά ως πρόεδρος και πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος, δεσμεύομαι να δώσουμε από κοινού σκληρές αλλά και νικηφόρες μάχες για την ποιότητα ζωής και των Ανθρώπων αυτών που είναι ισότιμα μέλη της ελληνικής κοινωνίας και όχι Άτομα ενός κατώτερου θεού».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.