2 Δεκεμβρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Το ΑΚΚΕΛ στέλνει ιδιαίτερο αποχαιρετισμό στον «πρέσβη» Pyatt

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty 

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

2/5/2022

Τελικά, ο περιβόητος «πρέσβης» των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt φεύγει από την Ελλάδα και θα σταματήσει να μολύνει την ελληνική γη, τον ελληνικό αέρα και τα ελληνικά ύδατα (με προτίμηση γύρω από λιμάνια). Ο Payatt δεν έχει “περίοδο διπλωματικής θητείας στην Ελλάδα”. Έχει ποινικό μητρώο.

Αφού αιματοκύλισε την Ουκρανία με το πραξικόπημα το 2014 μαζί με το άλλο ναζιστικό ανθρωποειδές, την Victoria Nuland του State Department, ανατρέποντας εκλεγμένη κυβέρνηση, που δεν μπορούσαν να ελέγξουν, φυτεύτηκε στην Ελλάδα από τις ίδιες ναζιστικές παρακρατικές δυνάμεις μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες που προκάλεσαν το αιματοκύλισμα και τον ουσιαστικό εμφύλιο στην Ουκρανία. Αυτές τις ίδιες οι οποίες σήμερα εξώθησαν την Ρωσία να κάνει στρατιωτική επίθεση για να προστατεύσει τους Ρώσους που όντως αντιμετώπιζαν σχεδόν γενοκτονία όπως αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της Ουκρανίας, αλλά οι Μητσοτάκηδες, Δένδιες, Παναγιωτόπουλοι και ΣΙΑ άφηναν το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς να τούς σκοτώνει ή να αρνείται την ύπαρξή τους.

Στα πάρα πολλά χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα παίζοντας το ρόλο του εκπροσώπου του αμερικανικού λαού (λες και ο αμερικανικός λαός είναι Ναζί πραξικοπηματίες) προκάλεσε πραγματικό διχασμό στον ελληνικό λαό και καταστολή της Δημοκρατίας και των βασικών ελευθεριών όπως της ελεύθερης έκφρασης, ελεύθερης οικονομίας, ελεύθερης λειτουργίας του Τύπου κλπ. Ήταν ο Κατοχικός Διοικητής με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήταν γερμανικής αλλά αμερικανικής προέλευσης, στον οποίο “χτυπούσαν προσοχή” ο πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές των κατοχικών κυβερνήσεων, αρχιεπίσκοπος, μητροπολίτες, δήμαρχοι, περιφερειάρχες κλπ, ενώ όποτε έδινε συνεντεύξεις κανένας δεν τον έφερε αντιμέτωπο με τη ναζιστική και πραξικοπηματική δράση του στην Ουκρανία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.