15 Αυγούστου, 2022
Top News Δελτίο Τύπου Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη-Πορεία φοιτητών ΔΙΠΑΕ: «Δεν θα πάμε Σέρρες» (VIDEO)

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν φοιτητές του ΔΙΠΑΕ, ενάντια στη μετακίνησή τους στις Σέρρες.

Οι διαμαρτυρόμενοι, φωνάζουν συνθήματα όπως «δεν πάμε Σέρρες», «δεν θα περάσει», αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, να μεταφερθούν δύο σχολές στις Σέρρες και μία να κλείσει, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως αυτό δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η από κοινού εισήγηση Διοικούσας Επιτροπής και υπουργείου Παιδείας, επιβάλει την κατάργηση του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και τη μετακίνηση 6.000 φοιτητών των Τμημάτων Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, καθώς επίσης και αυτό των Μηχανικών Πληροφορικής και Συστημάτων στις Σέρρες.

Η πορεία βρίσκεται αυτή την ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου οι φοιτητές θα ζητήσουν συνάντηση με εκπρόσωπο του ΥΜΑΘ, με σκοπό να καταθέσουν και ψήφισμα διαμαρτυρίας.Η πορεία βρίσκεται αυτή την ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου οι φοιτητές θα ζητήσουν συνάντηση με εκπρόσωπο του ΥΜΑΘ, με σκοπό να καταθέσουν και ψήφισμα διαμαρτυρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.