27 Νοεμβρίου, 2022
Δελτίο Τύπου Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: ΜΑΤ και κλούβα στο ΑΠΘ για τις εργασίες στο πρώην «Στέκι» (ΦΩΤΟ)

Υπό αστυνομικό κλοιό τέλει σήμερα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον βανδαλισμό στον χώρο που ανακαινίζεται για την κατασκευή της βιβλιοθήκης στη Σχολή Θετικών Επιστημών.

Κλούβα και διμοιρία των ΜΑΤ έχουν τοποθετηθεί από νωρίς το πρωί στην πλαϊνή είσοδο της ΣΘΕ επί της οδού Εθνικής Αμύνης, ενώ δυνάμεις της ασφάλειας κινούνται στους χώρους του campus. Σήμερα -στον απόηχο της επίθεσης αγνώστων στο πρώην «Στέκι στο Βιολογικό»- σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr θα ξεκινήσουν εκ νέου οι εργασίες απομάκρυνσης ογκωδών από τις φθορές που προκλήθηκαν.

Στο επιχειρησιακό σχέδιο, άλλωστε, προβλέπεται η αστυνομική παρουσία σε 24ωρη βάση στο ΑΠΘ, έως ότου ολοκληρωθεί η κατασκευή της βιβλιοθήκης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του ThessToday.gr στο συγκεκριμένο χώρο παραμένουν τα μπάζα από την επίθεση με βαριοπούλες, με τον νέο εργολάβο που έχει αναλάβει την κατασκευή να έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους, με τη συνδρομή φορτωτή, όπου θα καταφθάσει εντός της ημέρας στο ΑΠΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.