31 Ιανουαρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ξεκινούν περιοδείες σε λαϊκές και βιολογικές αγορές

27/05/2022

 

Τις λαϊκές και βιολογικές αγορές σε περιοχές της Αττικής θα επισκεφτούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 30/5/2022, οι Συμπρόεδροι των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, κκ. Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα και Δημήτρης Πολιτόπουλος στον πλαίσιο της παρουσίασης των θέσεων του κόμματος για τα κομβικά ζητήματα της ακρίβειας στα βασικά αγαθά, στα καύσιμα και στην ενέργεια.

Όπως δηλώνει η Συμπρόεδρος, κ. Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα, «Πρόθεσή μας είναι να ενημερώσουμε τους πολίτες για τη διαφορετική πρόταση των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Να τους παρουσιάσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να απαγκιστρωθούμε από τις υπέρογκες δαπάνες που καλούμαστε να πληρώνουμε. Το αν θα ζεσταθούμε ή θα μαγειρέψουμε δε πρέπει να είναι δίλημμα. Οι λύσεις υπάρχουν και οι μόνοι που μπορούμε να τις δώσουμε είμαστε οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Μέσα από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας από ρεύμα που θα παράγουμε μόνοι μας, όπως γίνεται και στη Β. Ευρώπη, με την παραγωγή ποιοτικών, ελληνικών αγροτικών προϊόντων για τα οποία θα επιδοτούνται οι αγρότες μας ανά τόνο με καλύτερη, ορθολογική και δικαιότερη αξιοποίηση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξομάλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων».

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, Συμπρόεδρος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, τόνισε, «Ξεκινάμε μια προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου ότι η πολιτική οικολογία με κεντρικούς εκφραστές τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ δίνει βιώσιμες λύσεις σε σοβαρότατα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ευημερία των πολιτών χωρίς να έχουμε δημιουργήσει πρώτα τις προϋποθέσεις για εξυγίανση της οικονομίας με ορθή και συνετή διαχείριση των πόρων και δημιουργία μιας βάσης που θα οδηγήσει σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον. Η κυκλική οικονομία, η αποκέντρωση και ο εθνικός εργασιακός σχεδιασμός με κάθετα κριτήρια θα δημιουργήσουν σταθερές νέες θέσεις εργασίας και μείωση του κόστους κατανάλωσης. Αν συνεχίσει η κοινωνία να ψηφίζει τα κόμματα που την έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, τότε δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι στο χέρι όλων μας να επιλέξουμε με σοφία τους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο».

 

Γραφείο Τύπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: κ. Κατερίνα Λαδοπούλου, τηλ. 6947420016, email: cladop@yahoo.com

 Μάθετε περισσότερα για εμάς στο http://www.ecogreens.gr
Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/Oikologoi.Prasinoi/ και στο @Oikologoi.Prasinoi
Κατεβάστε το νέο μας λογότυπο εδώ: https://ecogreens.gr/logotypos/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.