31 Ιανουαρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ στην Δούμα της Αγίας Πετρούπολης με βουλευτές της Νομοθετικής Συνέλευσης

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty 

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

13/5/2022

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη, στην Αγία Πετρούπολη (μετά από επίσημη πρόσκληση από την κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης) για συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ημέρα Νίκης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ είχε μια πολύ θερμή υποδοχή στη Νομοθετική Συνέλευση (αντίστοιχο της Δούμα) της Αγίας Πετρούπολης στο Μέγαρο Μαριίνσκι, από τους βουλευτές της Νομοθετικής Συνέλευσης της Αγίας Πετρούπολης.

Πραγματοποιήθηκε μια εγκάρδια συζήτηση και ακολούθησε γεύμα στην Βουλή. Στη συνέχεια, οι βουλευτές του κόμματος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ενωμένη Ρωσία, χάρισαν αναμνηστικά δώρα στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ.

Στις συναντήσεις ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ τόνισε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού υποστηρίζει την Ρωσία και δεν πρέπει να συγχέεται η απαράδεκτη και ανθελληνική στάση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, με την φιλική στάση του ελληνικού λαού απέναντι στη Ρωσία και φυσικά κατά του Ναζισμού.

            Με αυτό τον τρόπο το ΑΚΚΕΛ εξουδετερώνει σε έναν βαθμό την καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων που επέφερε το κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη-Σημίτη, διότι στην ρωσική κοινωνία αρχίζει να γίνεται κατανοητό ότι αυτό το καθεστώς που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό.

            Είχε προηγηθεί η εκτεταμένη δημοσιότητα, αρχικά στην Αγία Πετρούπολη, με τις δημόσιες δηλώσεις του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν οι αλήθειες για την υποστήριξη του ελληνικού λαού στην Ρωσία και μάλιστα ακούστηκαν μέσα στην Ρωσία. Η ανταπόκριση των Ρώσων ήταν ενθουσιώδης και τόσο αυτή η δημοσιότητα όσο και οι συναντήσεις του προέδρου του ΑΚΚΕΛ με βουλευτές, σηματοδοτούν και οριοθετούν ένα σημείο καμπής, που σπάει το Σιδηρούν Παραπέτασμα της παραπληροφόρησης που έχει ορθώσει το καθεστώς του Μητσοτάκη και οι ξένοι χειριστές του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.