15 Αυγούστου, 2022
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Κ. Μάλαμα : Συνεχιζόμενες επικίνδυνες κακοτεχνίες της αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής στο ρέμα της Συκιάς.

Μετά από την γενικευμέν​η κατακραυγή που προκάλεσε η προκλητική αδιαφορία των αρμοδίων για την κατάρρευση της γέφυρας της Συκιάς και το παραλίγο θανατηφόρο ατύχημα με το αυτοκίνητο πολίτη που βούλιαξε στο οδόστρωμα την στιγμή που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο, η αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής προκαλεί και πάλι το κοινό αίσθημα με τις συνεχείς καθυστερήσει και τις κακοτεχνίες που παρουσιάζει ως λύση για την διευθέτηση του πολύπαθου ρέματος που διέρχεται από το χωριό.

Μία πεζογέφυρα, η οποία καταλήγει σε κεντρικό δρόμο κυκλοφορίας, και που στήθηκε κυριολεκτικά στον αέρα προβάλεται ως έργο αποκατάστασης, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μία ακόμα επικίνδυνη προχειρότητα, η οποία εκτός από την οργή των κατοίκων εγείρει κι ερωτήματα σε σχέση με το πόσο κοστολογήθηκε. Η πεζογέφυρα αυτή, η οποία υποτίθεται ότι αποκαθιστά την πρόσβαση στα σχολεία του χωριού κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή κι είναι αδύνατον να την διασχίσει κάποιος χωρίς κίνδυνο, είτε να πέσει στο ρέμα, είτε να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Εμείς καλούμε για ακόμα μια φορά την αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής να πει την αλήθεια. Πρώτον τι έγινε με τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ της αρχικής εργολαβίας του 2020 και δεύτερον τι γίνεται με το 1 επιπλέον εκατομμύριο που δόθηκε από τον υφυπουργό εσωτερικών, πριν από έναν μήνα. Να μας πουν που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά και πόσο κόστισε αυτή η κακοτεχνία που παρουσιάζουν στον κόσμο ως λύση.

Γραφείο Κυριακής Μάλαμα
Βουλευτή Χαλκιδικής ΣΥΡΙΖΑ
Αν. Τομεάρχη Μακεδονίας – Θράκης ΣΥΡΙΖΑ
 
Ασκληπιού 39, Πολύγυρος
τηλ. 2371024633
 
Αριστοτέλους 1, Ιερισσός
τηλ. 2377023759
 
Βουλής 4, Αθήνα, Τ.Κ. 10562
τηλ. 2103706157
fax. 2103706557
 
fb : @KiriakiMalama
instakiriaki_malama
twitter : @KiriakiMalama

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.