25 Σεπτεμβρίου, 2022
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Η Μαργαρίτα Αβραντίνη προσχωρεί στο ΕΛ.Α

Δευτέρα 9 Μάϊου 2022

 

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου:

Χαιρετίζουμε την προσχώρηση της κυρίας Μαργαρίτας Αβραντίνη στο ΕΛ.Α. Η κ. Αβραντίνη με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος, προέρχεται από τον κεντρώο χώρο. Ήταν υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη στις εκλογές του 2019. Ευχόμαστε από καρδιάς καλούς αγώνες.

 

Η δήλωση του προέδρου του ΕΛ.Α, κ. Πάρι Κουρτζίδη:

“Στο ΕΛ.Α προσχωρεί (και) η Μαργαρίτα Αβραντίνη, η οποία στις εθνικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Η Μαργαρίτα Αβραντίνη με καταγωγή από το Παράλιο Άστρος, κόρη του Παπα-Βαγγέλη Αβραντίνη και εγγονή του Παπα-Γιώργη Αβραντίνη, στις επερχόμενες εκλογές, θα ‘ναι υποψήφια με τον νέο ισχυρό πολιτικό συνασπισμό – “ομπρέλα” ΕΛ.Α.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου, ως πρόεδρος του ΕΛ.Α, συνοδευόμενος από την Μαργαρίτα Αβραντίνη, θα παραστώ επίσημα σε δοξολογία στη Σαλαμίνα. Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, θα έχει δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του νέου πολιτικού συνασπισμού – “ομπρέλα”, ο οποίος διατηρεί το ανανεωμένο έμβλημα με τα αρχικά του ΕΛ.Α. – Ελεύθεροι Άνθρωποι.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου ΕΛ.Α με τα πολιτικά κόμματα και τις κοινωνικές, πολιτικές, αθλητικές κι άλλες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν στον πολιτικό συνασπισμό – “ομπρέλα”, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 1. Αβραντινη says:

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ Β.ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ Πρόεδρο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι ΕΛ.Α Παρι Κουρτζιδη.
  Πειραιάς 01-7-2022

  Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
  Ώς στρατιώτης της πατρίδας και του κόμματος, σας πίστεψα για να φτιάξουμε την Ελλάδα και να την μετατρέψουμε σε κράτος δικαίου, από μπάχαλο που είναι και εξ αυτού του λόγου πολιτεύτηκα μαζί σας.

  Αγωνίστηκα για το κόμμα παρότι δεν υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση . Δεν υπάρχει οργάνωση,οργανωτικό, πρόγραμμα ούτε η απαραίτητη επικοινωνία με κανέναν για σοβαρά θέματα που αφορούν το κίνημα, εν μέσω του προεκλογικού αγώνα που ήδη έπρεπε να έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί.
  Εκτός από 2 η 3 Νομούς στην Ελλάδα το κίνημα Ελληνική Ανατροπή δεν έχει γίνει γνωστό

  Προσπάθησα να σας φέρω σε επαφή με άτομα που μπορούσαν να βοηθήσουν το κίνημα και δεν δείξατε ενδιαφέρων. Προσπαθούσα να σας ενημερώσω πάντοτε τηλεφωνικά, για ραντεβού με άτομα και δεν ήταν εφικτό από μέρους σας. Ακυρωθηκαν προγραμματισμενες συνεντεύξεις από εσάς.Δεν γνωρίζω γιατί.

  Για ολους τους παραπάνω λόγους είμαι υποχρεωμένη να υποβάλω την εγγραφή παραίτηση μου από το κόμμα που εκπροσωπείται.

  Μετά τιμής η πολιτευτής β. Πειραιά
  Μαργαρίτα Αβραντινη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.