10 Δεκεμβρίου, 2023
Άρθρα Θέμα Χαλκιδικής Τουρισμός

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Οι 32 Γαλάζιες Σημαίες που αποσπάσαμε βάσει του προγράμματος βραβεύσεων ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών, μας γεμίζουν περηφάνια και ικανοποίηση για τον κόπο μας.

Με σκληρή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε να αναδείξουμε την Κασσάνδρα σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό, όχι μόνο στο όνομα και τους τύπους, αλλά και στην ουσία, καθώς τώρα πλέον γνωρίζουν όλοι, ότι οι θάλασσές μας είναι πεντακάθαρες και οι ακτές μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τους λουόμενους. Μεγάλη ευαισθησία επιδείξαμε στις υποδομές για Άτομα με Αναπηρία εγκαθιστώντας ανάλογα συστήματα πρόσβασης στις παραλίες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια τηρήσαμε στο έπακρο και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

 Με το ίδιο πείσμα και την αγάπη μας για το περιβάλλον θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, καλώντας όλους τους επισκέπτες της Κασσάνδρας να τιμήσουν το αποτέλεσμα της δουλειά μας, και με τη σειρά τους να προστατεύσουν το φυσικό θαλάσσιο περιβάλλον, που τους φιλοξενεί. Ευχαριστούμε την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας και όσους συνεργάστηκαν για τούτο το αποτέλεσμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.