2 Ιουνίου, 2023
Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες στη γέφυρα “Μυτιληνάκια” επί της οδού Μοναστηρίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

25/05/2022

Οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του συστήματος αποχέτευσης των επιφανειακών νερών από το οδόστρωμα καθώς και εργασίες αποκατάστασης του φορέα της γέφυρας “Μυτιληνάκια” επί της οδού Μοναστηρίου.

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στον παράδρομο της οδού Μοναστηρίου και στις δύο κατευθύνσεις, στην οδό Ελπίδας και στην οδό Καραολή Δημητρίου, στη συμβολή της με τον παράδρομο της Μοναστηρίου.

Επισημαίνεται ότι η στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας θα έχει μικρή χρονική διάρκεια (έως δύο ώρες κάθε φορά) για την ανάπτυξη του ικριώματος εργασίας και για την ολοκλήρωση της επισκευής των άκρων των προβολών, ενώ θα πραγματοποιείται σταδιακά (ανά βάθρο).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.