30 Νοεμβρίου, 2022
Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19/05/2022

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Γαλάτιστας – Αρναίας- Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου, από τα όρια του Ν. Χαλκιδικής (Χ.Θ. 32+000) έως το οδικό τμήμα Άγιος Πρόδρομος- Αρναία – Παλαιοχώρι (Χ.Θ. 77+900).

Οι εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών από τα κινητά συνεργεία είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.