31 Ιανουαρίου, 2023
Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την ΠΚΜ

27/05/2021

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά:

Ι. Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών θα εκτελεσθούν εργασίες κλαδέματος και κοπής δένδρων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλ-γαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα, από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες από τις 7:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

ΙΙ. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν εργασίες κλαδέματος και κοπής δένδρων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (Α/Κ 6, κόμβος Νεαπόλεως) έως και τη Χ.Θ. 17+500 (περιοχή τούνελ)

Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 κατά τις ώρες από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00

Στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες από τις 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.