30 Σεπτεμβρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Απόθεση λουλουδιών στο Μνημειακό Κοιμητήριο Αγίας Πετρούπολης, από τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, στην μνήμη των ηρώων που πολέμησαν το Ναζισμό

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty 

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

8/5/2022

Η  απόδοση τιμών στους πάνω από 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην Αγία Πετρούπολη (κατοίκους και στρατιώτες), προσπαθώντας να αναχαιτίσουν την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν η πρώτη ενέργεια του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη με την άφιξή του στην Αγία Πετρούπολη με επίσημη πρόσκληση από την κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης.

 

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό δημοσίως δηλωμένο αντιναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ απόθεσε λουλούδια στο άγαλμα της «Μητέρας Πατρίδας», στο Μνημειακό Κοιμητήριο του Πισκαρέφσκογιε: το παγκοσμίως μεγαλύτερο κοιμητήριο ηρώων που πολέμησαν κατά του Nαζισμού κατά την διάρκεια των 872 ημερών της πολιορκίας του Λένινγκραντ (http://pmemorial.ru/eng-memorial).

            Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα που σπάει το «εμπάργκο» (ταξιδιωτικό και επικοινωνιακό) που επέβαλαν κατά της Ρωσίας οι δυτικές νεοναζιστικές δυνάμεις μαζί με την Κατοχική Κυβέρνηση των Αθηνών. Ο μοναδικός δυτικός πολιτικός που μετείχε ήταν ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ. Αυτό μεγαλώνει την ευθύνη μας, να ξαναχτίσουμε αυτά που οι άλλοι γκρεμίζουν.

            Στις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ θα παρακολουθήσει την παρέλαση και θα έχει συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.