11 Αυγούστου, 2022
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

ΑΚΚΕΛ: Οι δηλώσεις της Ρωσίδας εκπροσώπου Μαρίας Ζαχάροβα δείχνουν ότι επιτέλους η ρωσική ηγεσία αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα είναι κατεχόμενη χώρα

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty 

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

26/5/2022

Οι διεστραμμένα άρρωστες δηλώσεις Μητσοτάκη με τις οποίες εξίσωσε τα ναζιστοειδή όντα του Τάγματος Αζόφ στην Ουκρανία με τους Έλληνες ήρωες στην Έξοδο του Μεσολογγίου, προκάλεσαν και την οργή της ρωσικής ηγεσίας. Η ελληνική οργή είχε προηγηθεί όπως όλοι είδαμε και ακούσαμε, παρά την λογοκρισία από τα «μεγάλα» κατεχόμενα κανάλια κλπ.

            Το ΑΚΚΕΛ βλέπει ότι είναι η πρώτη φορά στις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, που υπάρχει σαφής και ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Ελλάδας-ελληνικού λαού. Η Ρωσική ηγεσία διαχωρίζει την Ελλάδα από τις ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι δηλαδή δεν είναι η Ελλάδα η οποία στηρίζει με προδοτικό τρόπο το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας, αλλά η κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Αυτή είναι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΗ στάση από την πλευρά της Ρωσίας, προς την κατεύθυνση που προώθησε το ΑΚΚΕΛ με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επίσκεψη του προέδρου του, Βάκη Τσιομπανίδη, στην Αγία Πετρούπολη για συμμετοχή στις εκδηλώσεις εορτασμού της Νίκης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, προσκεκλημένου από την κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης.

            Η «καταραμένη τριάδα» Μητσοτάκη-Δένδια-Παναγιωτόπουλου (του Αμερικανικού Κολλεγίου και των διεθνών ολιγαρχών Ρότσιλντ & ΣΙΑ) έχει επιβάλλει σοβιετικού τύπου έλεγχο σε σημαντικό τμήμα της ελληνικής πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής. Τα καθεστωτικά Media (με όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια) αποτελούν τον βασικότερο βραχίονα αυτής της επιβολής και καταστολής κάθε φωνής που θεωρούν «μη δική τους». Έχουν καταλύσει το δημοκρατικό πολίτευμα και καταστέλλουν την θεμελιώδη λειτουργία της λογοδοσίας προς τους πολίτες, ώστε η Κατεχόμενη Ελλάδα να μπορεί να χρησιμοποιείται από το καθεστώς που ελέγχει τις ΗΠΑ όπως η Ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιούσε το έδαφος της Κατεχόμενης Ελλάδας.

            Ευτυχώς, η Ρωσία το αντιλαμβάνεται αυτό και το δημοσιοποιεί. Το ΑΚΚΕΛ φωνάζει για αυτό εδώ και χρόνια και είναι μία δικαίωση για εμάς όταν βλέπουμε την σταθερότητα και την πατριωτική επιμονή να φέρνουν καρπούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.