Δελτίο Τύπου Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Σε σοκ η γειτονιά του 15χρονου – «Τα δύο παιδιά μεγάλωσαν μαζί» (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του 15χρονου αγοριού που έπεσε νεκρό με τραύμα από όπλο στο πάνω μέρος του προσώπου του, στην περιοχή της Ηλιούπολης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΕΠΑ». Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου ο άτυχος 15χρονος διεκομίσθη με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε το μεσημέρι, παρά το γεγονός πως οι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην αρχή οι γιατροί δεν γνώριζαν πως τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.