18 Απριλίου, 2024
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

 

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κ. Πάρις Κουρτζίδης, πραγματοποίησε την Τρίτη 12/4 συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Παντελή Φιλιππίδη.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Φιλιππίδης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην θλιβερή εικόνα της αγοράς και την απόγνωση των ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης: “Έγιναν πολλά λάθη από την κυβέρνηση, οδηγώντας την αγορά στην καταστροφή. Στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια έκλεισαν 320.000 καταστήματα. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση, δεν έχει πάρει καμία ουσιαστική απόφαση υπέρ του λιανεμπορίου”.

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, κ. Πάρις Κουρτζίδης δήλωσε ότι “οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στέκονται δίπλα στους καταστηματάρχες που υπέστησαν οικονομική καταστροφή. Ως νέο κόμμα, αγωνιζόμαστε για το δίκαιο και των εργαζομένων και του εμπορικού κόσμου, που τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί τεράστιες οικονομικές ζημιές και λαμβάνουν ως απάντηση «μέτρα» που δεν λύνουν επί της ουσίας τα προβλήματά τους”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.