27 Ιανουαρίου, 2023
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Συνάντηση Π. Κουρτζίδη με τον πρόεδρο ΠΟΠΕΚ Θέμη Κιουρτζή

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

 

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης στα πλαίσια της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, κ. Θέμη Κιουρτζή.

 

Από πλευράς του, ο κ. Κιουρτζής εξέφρασε έντονη δυσφορία για τις αυξημένες τιμές καυσίμων και για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, που επιβαρύνει τους πολίτες και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

 

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, κ. Πάρις Κουρτζίδης απάντησε ότι από το 2018 δεν έχει κάνει πίσω σε αυτά που λέει και το έχει αποδείξει. Το ίδιο λοιπόν, θα κάνει και στη Βουλή.

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Οι Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ζητάμε συνεργασία με τον κλάδο που εκπροσωπεί ο κ. Θέμης Κιουρτζής προκειμένου να μας ενημερώσει για τα δίκαια αιτήματα, τις ρεαλιστικές λύσεις καθώς και για τις λαμογιές και τα στρεβλά που αντιμετωπίζει ο χώρος. Έχουμε τον τρόπο από τώρα και όχι από όταν θα μπούμε στη Βουλή, γιατί θα μπούμε στη Βουλή, να πιέζουμε και να δίνουμε μάχες. Θα αλλάζουμε τα πράγματα προς το συμφέρον του πολίτη, με κοινωνική δικαιοσύνη, προς το συμφέρον και κάθε παραγωγικού φορέα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.