2 Ιουλίου, 2022
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Σέρρες: Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α στον δήμαρχο Βισαλτίας στις Σέρρες

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα, την Δευτέρα 11 Απριλίου επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών.

 

Συγκεκριμένα, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» επισκέφθηκε τον δήμαρχο Βισαλτίας – Νιγρίτας, Αθανάσιο Μασλαρινό, στο δημαρχείο της Νιγρίτας όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

 

Στη συνάντηση, ο δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εγκληματική πολιτική των τελευταίων ετών και συγκεκριμένα από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80, όταν οι περισσότερες εταιρείες μεταφέρθηκαν στην Βουλγαρία και εν συνεχεία στα Σκόπια.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, τονίστηκε η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στο ΕΚΑΒ, η έλλειψη βιομηχανικών μονάδων μεταποίησης, καθώς και το δημογραφικό πρόβλημα της πόλης, όπου από 20.000 κατοίκους, πλέον καταγράφονται 13.500.

 

Τέλος και σύμφωνα με όσα επισήμανε ο κ. Μασλαρινός, η έλλειψη χρηματοδότησης γενικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την φτωχοποίηση στις τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.