Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την ΠΚΜ

28/04/2021

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

Ι. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν οι εξής εργασίες:

– Εργασίες κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα και στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τη συμβολή με την Εξωτερική Περιφερειακή, με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 και κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης των εργασιών, οι εργασίες θα συνεχιστούν κατά τις ίδιες ώρες την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.

– Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από την Τετάρτη 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, κατά τις ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00..

– Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από την Τετάρτη 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, κατά τις ώρες από τις 14.00 έως τη δύση του ηλίου.

ΙΙ. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα εκτελεσθούν εργασίες κλαδέματος και κοπής δένδρων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Τρίτη 3 Μαΐου έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 κατά τις ώρες από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.