Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η δίκη του 67χρονου καθηγητή που κατηγορείται ότι θώπευσε μαθήτρια
Ξεκίνησε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του 67χρονου καθηγητή λυκείου ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης μαθήτριάς του για παρενόχληση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΝΑ ΤΟΥΚΟΥΣΜΠΑΛΙΔΟΥ
Ειδικότερα, σε σχολική εκδρομή του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία στις 16/03, ο 67χρονος που διδάσκει φυσική στο σχολείο φέρεται να θώπευσε στα οπίσθια την ανήλικη, η οποία κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου. Οι αρχές εν συνεχεία προχώρησαν στη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο καθηγητής μετά από ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα που του άσκησε ο εισαγγελέας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.





