4 Ιουλίου, 2022
Top News Τουρισμός Χαλκιδική

Μήνυμα του Γρ. Τάσιου για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σηματοδοτεί τις θυσίες αλλά και τα επιτεύγματα όλων των γυναικών στον κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μια πολύ σημαντική ημέρα που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ο αγώνας για την πραγματική ισότητα είναι συνεχής και μας αφορά όλες και όλους.
💎 Είναι μητέρα, φίλη, σύντροφος, εργαζόμενη, νοικοκυρά… μια γυναίκα ίσον 1.000 ρόλοι. Οι γυναίκες είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, είναι σύμβολα της αγάπης και της αυτοθυσίας. Ικανές, πολύπλευρες και δυνατές. Οι πολλαπλοί και διαφορετικοί ρόλοι που καλούνται και καταφέρνουν να βγάλουν εις πέρας είναι άξιοι θαυμασμού και σεβασμού.
Δυστυχώς, η ημέρα αυτή παραμένει επίκαιρη παρ’ όλους τους αγώνες και τα βήματα που έχουν γίνει για την πλήρη και ουσιαστική ισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά. Να σπάσουμε τις γυάλινες οροφές και να δώσουμε το παράδειγμα, η καθεμιά και ο καθένας προσωπικά, ότι η ίση αμοιβή στην εργασία, τα ίσα δικαιώματα και οι ίσες ευκαιρίες είναι αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα. Να περάσουμε το μήνυμα όλοι μαζί ότι η κάθε μορφή βίας ενάντια στις γυναίκες είναι καταδικαστέα και αδικαιολόγητη.
👉 Ως πατέρας 2 κοριτσιών αισθάνονται ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να υποστηρίξω τις γυναίκες και την ηθική υποχρέωση να προσπαθήσουμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα πιο δίκαιο και ασφαλή κόσμο.
Γρηγόρης Τάσιος
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.