Δελτίο Τύπου Θεσσαλονίκη ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ

Golden Star City Resort: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη, παγκόσμια απονομή του Σήματος ‘Ekonav Pet Friendly’

Η πρώτη, παγκοσμια απονομή του Σήματος ‘Ekonav Pet Friendly’ στο Ξενοδοχείο Golden Star City Resort στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, παρουσία εκπροσώπων της EUROCERT και της Ekonav, οι οποίες συνεργάστηκαν για την προώθηση του εν λόγω Σήματος Πιστοποίησης, καθώς και εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θερμαϊκού.

Ο διεθνής φορέας πιστοποίησης Ekonav και η EUROCERT, μέσω του Σήματος ‘Ekonav Pet Friendly’, παρέχουν τη δυνατότητα σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, μέσα μεταφοράς αλλά και δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αναψυχής, όπως τα πάρκα, να πιστοποιηθούν ως pet friendly, προσφέροντας για πρώτη φορά ένα αναγνωρισμένο Σήμα Πιστοποίησης για τη φιλοξενία και την μεταφορά κατοικίδιων με παγκόσμια ισχύ. Με απαρχή την Ελλάδα, και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε δυναμικά η διάθεση του Σήματος ‘Ekonav Pet Friendly’, σε μια κομβική περίοδο, καθώς πλησιάζει η τουριστική σεζόν.

Η πιστοποίηση ‘Ekonav Pet Friendly’ εισάγει μία σειρά από υψηλής ποιότητας προδιαγραφές για υπηρεσίες και υποδομές, η εφαρμογή των οποίων καθιστά μία επιχείρηση, ένα μέσο μεταφοράς ή έναν χώρο αναψυχής, κατάλληλο για τη φιλοξενία κατοικίδιων. Οι πιστοποιούμενοι χώροι αποκτούν έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων που δρουν στον κλάδο του τουρισμού. Ταυτόχρονα, η απόκτηση του Σήματος συνεπάγεται πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Ικανοποιώντας μια άμεση ανάγκη στην αγορά του τουρισμού, η EUROCERT και η Ekonav ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρωτοπόρο Σήμα ‘Ekonav Pet Friendly’. Στόχος της πιστοποίησης είναι να λειτουργήσει ως ένα μέσο αναγνώρισης, διάκρισης και προώθησης των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν επενδύσει σε μια διαφοροποιημένη εμπειρία, με την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερου σχεδιασμού και την προσφορά αναβαθμισμένων παροχών και υπηρεσιών προς τους πελάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με το κατοικίδιό τους.

Λίγα λόγια για την Ekonav

Η Ekonav είναι ένας διεθνής Φορέας Πιστοποίησης με έδρα τη Γερμανία, που ασχολείται με την Πιστοποίηση Πάρκων, Μεταφορικών Μέσων και Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων, ως φιλικά με τα ζώα συντροφιάς (σκύλους και γάτες). Το Σήμα Πιστοποίησης ‘Ekonav Pet Friendly’, αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ενός σύγχρονου συστήματος δομών και υπηρεσιών, που θα δώσει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν και τους προορισμούς, συμβάλλοντας στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της EKONAV: https://www.ekonav.com/ και της EUROCERT: https://www.eurocert.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.