Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτόταπητα της οδού Μαρίνου Αντύπα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

02/03/2022

 

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού Μαρίνου Αντύπα θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού Μαρίνου Αντύπα, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για τη Γεωργική Σχολή (έξοδος στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Κάλλας (στο ύψος της επιχείρησης ΙΟΝ), στο ρεύμα  καθόδου προς τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη  03/03/2022 έως και την Παρασκευή 04/03/2022, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

                                                                                                                                                

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.