10 Αυγούστου, 2022
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Το Facebook μπλοκάρισε όλες τις σελίδες του ΑΚΚΕΛ με την πρόφαση ότι έχουν μεγάλη απήχηση

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

6/2/2022

Η επίθεση που έχει κάνει το Facebook κατά του ελληνικού πολιτικού κόμματος ΑΚΚΕΛ συνεχίζει την αλητεία με την οποία αντιμετωπίζει η εταιρεία την πολιτική Ελευθερία και για την οποία πολύ σύντομα θα πληρώσει αυτά που οφείλει.

Αυτή τη φορά με τη δικαιολογία ότι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ διαχειρίζεται σελίδες με μεγάλη πιθανή απήχηση ζητά … την επαλήθευση του λογαριασμού του ΑΚΚΕΛ χωρίς όμως το ίδιο το ΑΚΚΕΛ να το έχει ζητήσει αυτό!!! Και μέχρι να επαληθευθεί (με διαδικασία η οποία δεν λειτουργεί) απαγορεύει στο ΑΚΚΕΛ να δημοσιεύει οτιδήποτε στο Facebook μέσω του λογαριασμού του προέδρου του κόμματος, Βάκη Τσιομπανίδη. Στο μεταξύ ακόμη και οι κωδικοί που του στέλνει με sms το ίδιο το Facebook βγάζει ότι είναι λανθασμένοι κωδικοί!!!

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν τέτοιες επιθέσεις αποτελούν επιθέσεις κατά των γραφείων του πολιτικού κόμματος, διότι οι λογαριασμοί facebook κλπ είναι ουσιαστικά το αντίστοιχο στον κυβερνοχώρο για τα γραφεία.

Οι πρακτικές της Facebook και των άλλων αμερικανικών εταιρειών του διαδικτύου έχουν ήδη κριθεί παράνομες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός των άλλων παρανομιών που έχουν εντοπιστεί και επιβληθεί τεράστια πρόστιμα και το ΑΚΚΕΛ καλεί άμεσα την κυβέρνηση και όλους τους φορείς επίβλεψης αμέσως να σταματήσουν αυτή την επίθεση στα γραφεία του ΑΚΚΕΛ στον κυβερνοχώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.