Δολοφονία Άλκη: Πάρκο κατά της οπαδικής στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία Ζέρβα
Ένα πάρκο κατά της οπαδικής βίας θα δημιουργηθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΓΚΑ
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που είχε πέσει στο τραπέζι της διοίκησης του κ. Ζέρβα όταν είχε δολοφονηθεί ο 28χρονος Βούλγαρος οπαδός του Άρη, Τόσκο Μποζατζίτσκι, στις 5 Ιανουαρίου το 2020, ενώ τώρα με τη νέα οπαδική δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή της Χαριλάου που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η πρόταση αυτή επισπεύδεται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει αποφασιστεί ο χώρος όπου θα γίνει το πάρκο και θα στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας και του φανατισμού.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε, μάλιστα, να τρέξει αυτό το ζήτημα και να γίνει η υλοποίηση του σχεδιασμού ενώ υπό συζήτηση βρίσκεται τι θα περιλαμβάνει το πάρκο.





