21 Απριλίου, 2024
Top News Θεσσαλονίκη Κοινωνία Υγεία

ΑΧΕΠΑ: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την καταγγελία για κορωνο-πάρτι στην κοπή πίτας

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπου Κοροξενού, ο οποίος έκανε λόγο για «κορωνο-πάρτι με πάνω από 100 άτομα» στη χθεσινή κοπή πίτας διοίκησης με προσωπικό, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ζήτησε να ερευνηθεί εάν όντως τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, μετά την καταγγελία που έκανε στο Focus FM ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Χαράλαμος Κοροξενός, για τη διεξαγωγή κορωνο-πάρτι με πάνω από 100 άτομα σε εκδήλωση-κοπή πίτας στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Η καταγγελία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του διοικητή του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη, ο οποίος δήλωσε στο ThessToday.gr ότι τηρήθηκαν με ευλάβεια όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ εκτόξευσε βολές κατά του Χαράλαμπου Κοροξενού, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν παρών στην κοπή της πίτας, αφού δεν δουλεύει καν στο νοσοκομείο.

«Ότι έγινε κοπή βασιλόπιτας έγινε, αλλά ερχόντουσαν ένα-ένα τα άτομα και έπαιρναν τα κομμάτια. Όταν μάλιστα υπάλληλος του νοσοκομείου μου είπε “γιατί δεν καλέσατε τις προϊστάμενες κύριε διοικητά;” απάντησα ότι δεν επιτρέπεται να μαζευτούμε στο αμφιθέατρο παραπάνω άτομα από εκείνα που εκπροσωπούν βασικούς τομείς του νοσοκομείου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Παντελιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.