1 Ιουλίου, 2022
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Όταν η ”Ελπίδα” φέρνει την απελπισία

25/01/2022

Ελπίδα για πλήρη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και διασφάλιση των φαινομένων του χιονιά υποσχέθηκε το επιτελικό κράτος. Όμως την απελπισία βίωσαν για πάρα πολλές ώρες οι εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό, σε κεντρικές αρτηρίες της Αττικής αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της χώρας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, όπως διατυμπάνιζε είχε σε πλήρη ετοιμότητα τον κρατικό μηχανισμό με 80 μέσα καθαρισμού των δρόμων, 250 άτομα και υποσχόταν ότι θα διατηρήσει καθαρούς τους δρόμους της Αττικής. Όμως όλον αυτόν τον μηχανισμό ούτε τον είδε κανείς ούτε διαπιστώσαμε να φέρνει αποτελέσματα.  Το ίδιο όμως ισχύει και για την ιδιωτική εταιρεία που εκμεταλλεύεται την Αττική Οδό και η οποία άφησε εγκλωβισμένους εκατοντάδες οδηγούς από το μεσημέρι της Δευτέρας έως και σήμερα. Χαιρετίζουμε την εμπλοκή της εισαγγελίας και ελπίζουμε σε διερεύνηση και καταλογισμό ευθυνών στους υπεύθυνους από όπου και αν προέρχονται.

Η Κυβέρνηση θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα και να καθορίσει την Δευτέρα ως ήμερα αργίας προληπτικά ώστε να προστατεύσει του πολίτες.

Από το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ

 Μάθετε περισσότερα για εμάς στο http://www.ecogreens.gr
Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/Oikologoi.Prasinoi/ και στο @Oikologoi.Prasinoi
Κατεβάστε το νέο μας λογότυπο εδώ: https://ecogreens.gr/logotypos/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.