1 Οκτωβρίου, 2022
Ανακοινώσεις Οικονομία Πολιτική & Οικονομία

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οικονομία. Η ώρα της μεγάλης πράσινης αλλαγής έφτασε!

Απίστευτη τροπολογία μείωσης μισθού σε γονείς που κάνουν χρήση άδειας ειδικού σκοπού
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορούμαστε το νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης: Θεσμοθετείται με τροπολογία η μείωση μισθού κατά 50% σε γονείς που κάνουν χρήση άδειας ειδικού σκοπού, προκειμένου να μείνουν μαζί με τα παιδιά τους σε περίπτωση νόσησης από κορονοϊό!
Διαβάστε εδώ τη δήλωση της Συμπροέδρου μας, Κατερίνας Ανδρικοπούλου Σακοράφα.
Σε σόκαρε το 39,1% που κατέχει η χώρα στην ανεργία των νέων;
Σκέφτεσαι ότι ο μισθός δεν αρκεί για τις απανωτές αυξήσεις σε βασικά αγαθά; Η οικονομία της χώρας μας πρέπει να αλλάξει μοντέλο ώστε να μπορέσουμε όλοι να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
👉Αν θες να γίνεις μέρος της αλλαγής, τότε δεν έχεις παρά να συμμετέχεις στην μεγάλη συζήτηση που θα πραγματοποιήσουν οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ για την επικαιροποίηση των θέσεων τους για την οικονομία.
Πότε; Την Παρασκευή 21/1 από τις 18:00-20:00.
Που; Εδώ: *Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/83344301314
Meeting ID: 833 4430 1314
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/k8KMsNkHb

Ενεργειακή μετάβαση

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, Οργανωτικός Γραμματέας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, μιλά στον Δήμο Βερύκιο και τον ALPHA RADIO, για το θέμα της ενέργειας, της ενεργειακής

μετάβασης, την πυρηνική ενέργεια,  το φυσικό αέριο και τις προτάσεις των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για ένα διαφορετικό ενεργειακό μείγμα στη χώρα. Ακούστε ΕΔΩ
Επιστρέφει η πυρηνική ενέργεια στην Ευρώπη;

Ο Δημήτρης Πασχάλης, Συντονιστής της Παναττικής Γραμματείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ μιλά στον Μιχάλη Σταθακόπουλο και την εκπομπή ECOTEC Τεχνολογίες Περιβάλλοντος για το τεράστιο θέμα της πυρηνικής ενέργειας και της ενέργειας από φυσικό αέριο που έχει τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δείτε ΕΔΩ.
Οι κυβερνήσεις δεν έχουν μπορέσει να αυξήσουν τα έσοδα τους χωρίς να πλήξουν τη μεσαία τάξη, την κοινωνική πολιτική και τους εργαζόμενους. Η υγειονομική κρίση έχει επιταχύνει την αύξηση των ανισοτήτων, όπως και την εξάρτηση των κρατών από εταιρείες τεχνολογίας και υγείας.
Υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει. Και ακούει στο όνομα Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Διαβάστε εδώ το άρθρο του Ηλία Παπαθεοδώρου, Οργανωτικού Γραμματέα, για την παγκόσμια οικονομική ανισότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.