20 Μαΐου, 2022
Top News Ελλάδα

θα υπάρξουν διαγραφές;

Καταγγελίες για συμμετοχή Νεοδημοκρατών στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ Χαλκιδικής
Σάλο έχουν προκαλέσει πληροφορίες αλλά και επισημες αναφορές σε διάφορες σελίδες στο facebook για συμμετοχές Νεοδημοκρατών της Χαλκιδικής και μάλιστα εραιτών, στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στην Χαλκιδική. Μάλιστα πλέον αυτές οι φήμες αλλά και οι καταγγελίες προκάλεσαν την αντίδραση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Χαλκιδικής Στέργιου Τζίλια, ο οποίος έγραψε ότι ως αιρετό μέλος της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής θα επιθυμούσε, να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο ώστε να ενημερωθεί το Κόμμα επίσημα για να γίνουν τα νόμιμα σύμφωνα με το καταστατικό, ενώ κατέληξη ότι  από διαρροές που υπήρξαν εικάζεται ότι το γεγονός έλαβε χώρα στον Πολύγυρο.
Τι ειπαν πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Στ. Τζίλιας.
Όπως και να έχει οι φήμες είναι πολλές καθώς θεωρείται πως το πρόσωπο αυτό που φωτογραφίζεται, είχε εμπλοκή σημαντική στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Επίσημη καταγγελία στην σελίδα της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής στο facebook έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Νίκος Οικονόμου που ανήρτησε τα ακόλουθα:
Ως πρ. Πρόεδρος (2004-09) της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, αισθάνομαι τεράστια ντροπή να ενημερώνομαι από στελέχη του ΚΙΝΑΛ Χαλκιδικής ότι, μέλος της ΝΔ Χαλκιδικής κ μέλος της ΟΝΝΕΔ, συμμετείχε στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ, υπογράφοντας μάλιστα υπεύθυνη δήλωση ότι, δεν αποτελεί μέλος κομματικής παράταξης!!!
Εκτιμώ ότι, θα πρέπει άμεσα η ΟΝΝΕΔ να καταδικάσει την ενέργεια, με πειθαρχικές επιπτώσεις για αυτόν τον ανόητο κ να κρατήσει αποστάσεις από τέτοιου είδους ενέργειες, που μας προσβάλλουν όλους κ κυρίως το ήθος της παράταξης μας.
Αντίδραση
Πλέον όλοι περιμένουν την αντίδραση του Κόμματος ιδιαίτερα αν αυτό το μέλος όντως κατέχει σημαντική θέση στα εσωτερικά της ΝΔ. Όπως φαίνεται ομως το ζήτημα είναι σύνθετο καθώς υπάρχουν στη μέση τα προσωπικά δεδομένα και δεν γνωρίζουμε αν το ΚΙΝΑΛ μπει στη διαδικασία να δώσει πληροφορίες. Όπως και να έχει βέβαια υπάρχει και το ηθικό ζήτημα καθώς φαίνεται ότι αποτελεί τουλάχιστον anfer το γεγονός κομματικά στελέχη άλλων κομμάτων να συμμετέχουν σε μια τόσο σημαντική εκλογή για την ανάδειξη αρχηγού της κεντροαριστεράς. Εκτός βέβαια αν αυτο το στέλεχος της ΝΔ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη ΝΔ και να ενταχθεί στο κίνημα Αλλαγής. Βέβαια προτού θα έπρεπε να κάνει μια αίτηση διαγραφής και στην συνέχεια να ενταχθεί κάπου αλλού. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.