2 Ιουλίου, 2022
Θέμα Χαλκιδικής ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τουρισμός

Γ. Τάσιος: Τουρίστες θα έρθουν, τα ξενοδοχεία όμως… |

Ανάσα από την αγγλική αγορά το 2022

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις όπως αυτές διαφάνηκαν στην διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM, εκφράζει στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος ωστόσο δεν παραλείπει να εκφράσει τον προβληματισμό του για την οικονομική πορεία των ξενοδοχείων την επόμενη χρονιά.

© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ“Ήρθαν όλοι οι tour operators, μας λένε ότι υπάρχει ζήτηση, αλλά όλοι ζητούν προσφορές”, λέει χαρακτηριστικά και σημειώνει για να μην αφήσει αμφιβολίες: “Τα ξενοδοχεία αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο κύμα ανατιμήσεων, ενώ οι τιμές που έχουν δώσει στα συμβόλαια είναι του 2019”.

© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚοντολογής ο κ. Τάσιος εμφανίζεται συγκρατημένος για τα οικονομικά των ξενοδοχείων και δεν αποκλείει η σεζόν του 2022, να είναι καλύτερη του 2019. Χαρακτηρίζει δε το 2021, χρονιά των πεντάστερων ξενοδοχείων.

Τέλος, αναφέρει εμφατικά ότι το τρίγωνο ξενοδοχεία – κυβέρνηση – τράπεζες, πρέπει να αναπτύξει σχέσεις αλληλοϋποστήριξης, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι συνεχίζεται ο αγώνας επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.