21 Οκτωβρίου, 2021
Άρθρα Χαλκιδική

Έχουμε όρεξη και κέφι για να δώσουμε στην περιοχή μας μια διαφορετική κατεύθυνση

Έχουμε όρεξη και κέφι για να δώσουμε στην περιοχή μας μια διαφορετική κατεύθυνση

Γράφει ο Χρήστος ΔημητριάδηςΈνα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, για να εκφράσω σε όλους εσάς για την στήριξη σας στην νέα καθημερινή εφημερίδα για την Χαλκιδική μας. Νιώθω την αγάπη σας, λαμβάνω τα μηνύματα σας, αφουγκράζομαι τα θέλω σας αλλά και την ανάγκη που είχε η περιοχή για την νέα αυτή προσπάθεια.

Η Χαλκιδική ήρθε για να συμπληρώσει το www.halkidikipost.gr αλλά και την εβδομαδιαία εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής. Δεν δημιουργήθηκε για να ακυρώσει κάποια προσπάθεια. Η Χαλκιδική είχε ανάγκη από μια τέτοια έκδοση. Για αυτό και εμείς είπαμε το μεγάλο ΝΑΙ.

Η Χαλκιδική, η φωνή σας, έφτασε σε κάθε γωνιά του Νομού χέρι χέρι ώστε να ενημερώσει πάντα με αίσθημα ευθύνης. Ακόμη και στις παραλίες αποτελεί την καλύτερη παρέα.Από τον Πολύγυρο και την Αρναία μέχρι την Στρατωνικη και την Ιερισσό, μέχρι την Αμουλιανη. Από την Γαλατιστα μέχρι τον Άγιο Νικόλαο, τον Νέο Μαρμαρα και τη Νικητή. Από τα Νέα Μουδανιά και την Νέα Καλλικρατια ίσα με την Τριγλια και την Ποτιδαια. Από τις Φωκαιες, την Αφυτο και την Κασσάνδρα ίσα με την Αγία Παρασκευή, το Παλιουρι και το Πευκοχωρι, ήμασταν παρόντες!!!

 

Δυστυχώς η νέα σας στήλη, που την έχετε αγαπήσει δεν θα μπορεί να σας κρατά συντροφιά σε καθημερινή βάση. Έτσι όσοι επιθυμείτε να διαβάζετε τις απόψεις μου, αυτές θα τις βρείτε στις εκδόσεις της Τρίτης και της Πέμπτης και της Τετάρτης στην εβδομαδιαία εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής.

Έχουμε όρεξη και κέφι για να δώσουμε στην περιοχή μας μια διαφορετική κατεύθυνση καθώς στόχος μας είναι να ελέγχουμε την εξουσία και να είμαστε δίπλα στο πολίτη. Χωρίς εξαρτήσεις. Χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς ρετούς.  Η Χαλκιδική έχει μείνει πίσω σε θέματα υποδομών. Φέτος το καλοκαίρι η περιοχή μας δεινοπάθησε και η δυσφήμιση του τουριστικού προϊόντος ήταν μεγάλη κυρίως από τις διακοπές ρεύματος και νερού.

Όσο για το οδικό δίκτυο, όταν οι ουρές στο ορφανό χιλιόμετρο έξω από την διώρυγα της Νέας Ποτίδαιας έφτανε ίσα με την Νέα Καλλικράτεια, μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος τι γίνεται.  Η Χαλκιδική ήρθε για να θεραπεύσει αυτές τις ρυπογόνες καταστάσεις. Οι τοπικοί παράγοντες θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι εκτεθειμένοι και φυσικά έχουν ευθύνες. Εν καιρώ θα τα πούμε και με δαύτους. Για την ώρα απολαύστε το τεύχος που κρατάτε στο χέρι σας, ενθυμούμενοι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα καλύτερα έρχονται…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *