6 Δεκεμβρίου, 2023
Θέμα Χαλκιδικής Χαλκιδική

«ΑΠ.ΠΑΝΑΣ: ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ»

«ΑΠ.ΠΑΝΑΣ: ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ»

Αναφορά προς το νέο Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη Αθανάσιο κατέθεσε ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής Πάνας Απόστολος, προωθώντας την επιστολή του Αντιδημάρχου του Δήμου Σιθωνίας κ. Ζήσιου Βασιλείου, με την οποία αιτείται την ύπαρξη κινητής μονάδας στη Δημοτική Ενότητα Τορώνης για κάλυψη δωρεάν rapid test στους μαθητές της περιοχής.

Στην Αναφορά ο κ. Πάνας τονίζει, πως σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σιθωνίας οι μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Τορώνης, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στην περιοχή υποχρεούνται να κάνουν δύο φορές την εβδομάδα rapid-test σε ιδιωτικά ιατρεία.

Όπως επισημαίνει ο Βουλευτής αυτό επιβαρύνει οικονομικά τις οικογένειες, οπότε και εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης της περιοχής από την οποία το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας βρίσκεται 50 χιλιόμετρα μακριά, στον Άγιο Νικόλαο, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη της ανάλογης κινητής μονάδας για τη δωρεάν διενέργεια των test.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.