1 Απριλίου, 2023
Απόψεις

Παραβάν – Πίνακες σε καμβά

 

Νοικιάσαμε το νέο μας σπίτι και τώρα είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε μερικά έπιπλα για να είμαστε έτοιμοι να μείνουμε. Σίγουρα το κρεβάτι μας, έναν όμορφο καναπέ για να χαλαρώνουμε και να βλέπουμε τις ταινίες μας, όπως και ένα έπιπλο tv για να τοποθετήσουμε τη τηλεόρασή μας. Ένα τραπέζι και τέσσερις καρέκλες για να τρώμε, συν ένα τραπεζάκι για το σαλόνι μας, για να μπορέσουμε να τοποθετούμε τα ποτά μας, ιδίως όταν έχουμε παρέα στο σπίτι μας. Βλέπετε, η φοιτητική ζωή είναι απλή και δε χρειάζεται πολλά πράγματα.

Όμως για να γίνει πιο άνετος και ανθρώπινος ο χώρος μας, για να φύγει από τη «μέση» ο περιττός μουντός χώρος, κάτι πρέπει να κάνουμε. Κάτι θα θέλαμε να τοποθετήσουμε που να μπορέσει να δώσει χρώμα και ζωντάνια στο χώρο, για να μπορούμε να καθόμαστε χαλαρά, χωρίς να μας διώχνει το ίδιο μας το σπίτι! Και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτό; Μια από τις τοπ επιλογές είναι οι πίνακες σε καμβά!

Η μαγεία στη προκειμένη περίπτωση, είναι ότι οι επιλογές που έχουμε είναι πάρα πολλές! Και επειδή είμαστε φοιτητές και θέλουμε να ζωηρέψουμε το χώρο μας, σίγουρα θα διαλέξουμε εκείνους που μας δίνουν πολλά θετικά vibes για να είμαστε συνέχεια σε ευχάριστη διάθεση στο χώρο που θα ζήσουμε ένα μεγάλο μέρος το καιρό της φοιτητικής μας ζωής!

Είναι σημαντικό λοιπόν, η προσοχή μας να στραφεί σε θερμά χρώματα, όπως το κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Μετά από αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου και τι αρέσει ή εμπνέει τον καθένα από εμάς! Πίνακες σε καμβά μπορούμε να βρούμε σε πολλά ζωγραφικά ή και φωτογραφικά μοτίβα που θα καλύψουν τα θέλω του καθενός! Αν σας αρέσει η μουσική τότε μπορείτε να αγοράσετε κάποιους που να έχουν είτε θέμα τη κλασσική μουσική για παράδειγμα. Αν σας αρέσουν σχέδια με βάση την ιστορία, κάλλιστα μπορείτε να στραφείτε σε μοτίβα μνημείων. Οι λάτρεις της περιπέτειας και του ταξιδιού θα βλέπαν κάτι που θα είχε είτε αγαπημένες πόλεις από Ευρώπη και Αμερική, είτε φυσικά τοπία από διάφορα μέρη του κόσμου και ούτω καθεξής. Οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες!

Σε πολλές περιπτώσεις όμως, μπορεί αρκετοί να έχουν πρόβλημα με τον σπιτονοικοκύρη και να μη τους αφήνει να κρεμάσουν τίποτε στους τοίχους του σπιτιού. Μη χαλιέστε… την έχουμε τη λύση, δίχως να προκαλέσετε κάποιο «θέμα». Σε αυτή τη περίπτωση θα κοιτάξουμε το νέο trend που υπάρχει σχεδόν παντού. Μα φυσικά μιλάμε για τα αγαπημένα μας παραβάν!

Το μαγικό στο συγκεκριμένο προϊόν, είναι η απίστευτη εργονομία που προσφέρει! Το τοποθετούμε όπου θέλουμε απλά με άνοιγμα των φύλλων και όποτε θέλουμε να το μεταφέρουμε αλλού, το κάνουμε χωρίς να «καταστρέψουμε» κάποιον τοίχο. Έτσι γλιτώνουμε τη γκρίνια του σπιτονοικοκύρη, έχουμε τη διακόσμηση που θέλουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!

Τα παραβάν μπορούμε να τα βρούμε σε απίθανα σχέδια, όπως τους πίνακες. Άρα δεν χάνουμε κάτι! Και να μην υπάρχει αυτό που θέλουμε, μπορούμε πολύ εύκολα να δώσουμε το μοτίβο που μας αρέσει και να το παραγγείλουμε.

Και έτσι δεν θα έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να μη δώσουμε χρώμα στο χώρο μας! Τόσο απλά!

Για να δείτε παραβάν μπείτε εδώ: https://www.stickerman.gr/paravan/

Για να δείτε πίνακες σε καμβά μπείτε εδώ: https://www.stickerman.gr/pinakes/pinakes-se-kamva/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.