4 Δεκεμβρίου, 2022
Πολιτισμός Χαλκιδική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

 

 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού οι οποίες διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς και να τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα διοργανώνει εκδήλωση απονομής βραβείων επιχειρηματικότητας αφιερωμένη σε αυτούς που ξεχώρισαν.

Μια βράβευση που θα αναδεικνύει την ικανότητα, την ποιότητα και την υπευθυνότητα στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν απλώς επιχειρηματικές επιτυχίες που αποτυπώνονται σε νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, θα αφορούν την επιβράβευση ανθρώπων, αντιλήψεων, αξιών.

Θα διακριθούν αυτοί που τόλμησαν να επενδύσουν στη γνώση, στον άνθρωπο, στην καινοτομία, στην ποιότητα. Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Θα διακριθούν εκείνοι που κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, να θέσουν φιλόδοξους στόχους, να επενδύσουν σε αξίες. Είναι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που δείχνουν ένα ξεκάθαρο δρόμο για την ελληνική επιχειρηματικότητα και για την ελληνική οικονομία.

Για τους λόγους αυτούς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ανακοινώνει την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για τα:

 

«ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021»

 

στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων :

 

  1. Βραβείο Καινοτομίας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Έρευνας
  2. Βραβείο Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης
  3. Βραβείο Μακροβιότερης Επιχείρησης

 

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και του οικονομικού τους μεγέθους.

Θα δοθούν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) βραβεία. Κάθε επιχείρηση κατά την υποβολή της αίτησής της, επιλέγει μόνο μία από τις τρεις κατηγορίες βραβείων και μπορεί να υποβάλλει μόνο μία αίτηση, σε ένα κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία.

Από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (μεταποιητικό, υπηρεσιών, εμπορικό, τουριστικό) θα βραβευθούν δύο (2) επιχειρήσεις, ανάλογα με το μέγεθός τους και τον αριθμό των εργαζομένων (μικρή και μεγάλη).

– Μια επιχείρηση που απασχολεί έως και 5 εργαζόμενους με τζίρο έως και διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000,00 €) θεωρείται μικρή,

– Μια επιχείρηση που απασχολεί από 6 και πάνω εργαζομένους με τζίρο πάνω από διακόσιες χιλιάδες ευρώ (200.000,00 €) θεωρείται μεγάλη.

Τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Τα αποτελέσματα θα προκύπτουν από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

 

Τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητηθούν, αφορούν τις χρονιές 2017, 2018, 2019.

 

Αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.