3 Δεκεμβρίου, 2022
Top News Χαλκιδική

ΚΙΝΑΛ Χαλκιδικής: Ορθολογική χρήση των Μεταλλείων…

«ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ  Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ.-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ».

 

Με πρωτοβουλία της Ν.Ε. Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με κύριο θέμα συζήτησης την αναγκαιότητα αξιοποίησης κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για τη Χαλκιδική.

Εισηγητές της τηλεδιάσκεψης ήταν το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ. κ.Χαλάτση Έφη και ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Β’ Θεσσαλονίκης κ.Αρβανιτίδης Γιώργος.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, ο Γραμματέας της Βουλής και  Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Γιώργος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Τάσιος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Κουφίδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής Αντώνης Δεληδημητρίου, ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Χαλκιδικής κ. Κόμνος Δημήτρης, καθώς και το σύνολο των μελών της Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Χαλκιδική σε όλους τους τομείς της οικονομικής, τουριστικής και κοινωνικής της δραστηριότητας και κυρίως ζητήματα που αφορούν, τη δημιουργία υποδομών στην ύδρευση, άρδευση και οδοποιία, την ορθολογική αξιοποίηση των μεταλλείων της περιοχής, ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει και λόγω της πανδημίας στον τουρισμό, την εστίαση, όπως επίσης και στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής, ενώ τονίστηκε πως είναι απαραίτητη η ανάπτυξη της αγροτικής και  κτηνοτροφικής παραγωγής.

Οι εισηγητές της τηλεδιάσκεψης άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες, ενώ επεσήμαναν, πως θα τα γνωστοποιήσουν στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής την κ. Γεννηματά Φώφη, προκείμενου να τα προωθήσει και να τα συμπεριλάβει στην τοποθέτησή της για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.