9 Μαρτίου, 2021
Χαλκιδική

Σημαντικά έργα στον Δήμο Κασσάνδρας

Αντικατάσταση των αγωγών αμιάντου στον Δήμο Κασσάνδρας

Ο Δήμος Κασσάνδρας με ένα έργο ζωτικής σημασίας και συνολικής αξίας 5.115.000 € θα αντικαταστήσει τους αγωγούς αμιάντου, με σύγχρονους αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς στην Κασσάνδρεια και στο Πευκοχώρι, ώστε να μην καταγράφονται διαρροές και διακοπές νερού από θραύσεις των παλιών αγωγών αλλά και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία με την παροχή καθαρού πόσιμου νερού.

Το έργο δημοπρατήθηκε και ξεκινά άμεσα.

« Στοχεύουμε να προχωρήσουμε σε αντίστοιχα έργα και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας όπου εντοπίζονται ανάλογα προβλήματα. Σκοπός μας είναι να περάσουν στο παρελθόν οριστικά, τα μεγάλα προβλήματα της Κασσάνδρας που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της. Εργαζόμαστε και προχωρούμε συστηματικά χωρίς να χάνουμε χρόνο. Συνεχίζουμε» δήλωσε η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά.

800 χιλιάδες για ανάπλασης σε Άγια Παρασκευή και Πευκοχώρι από τον Δήμο Κασσάνδρας

Ο Δήμος Κασσάνδρας αλλάζει την όψη της πλατείας στην Αγία Παρασκευή αλλά και των κεντρικών οδών στο Πευκοχώρι και με τις αναπλάσεις αυτές στοχεύει να κάνει τις Κοινότητες λειοτυργικές και ελκυστικές για κατοίκους και επισκέπτες.

Το έργο που δημοπράτησε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Κασσάνδρας έχει προϋπολογισμό 794.200 € και χρηματοδοτείται από πόρους της ΣΑΤΑ.

«Ομορφαίνουμε τα χωριά μας με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και να αυξηθεί η τουριστική κίνηση στην Κασσάνδρα. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο οικονομικό πόρο και εργαζόμαστε συστηματικά και αδιάκοπα με φροντίδα για τους συνδημότες μας .Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αγίας Παρασκευής και του Πευκοχωρίου θα απολαμβάνουν τους αναβαθμισμένους κοινόχρηστους χώρους και αυτή ήταν μια από τις βασικές μας δεσμεύσεις απέναντι τους. Εργαζόμαστε, προχωράμε. Συνεχίζουμε μαζί» δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *