2 Δεκεμβρίου, 2020
Χαλκιδική

Επιστολή προς την εφημερίδα μας για τον αποκλεισμό της Χαλκιδικής από το φυσικό αέριο 

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής  της Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, μας απέστειλε επιστολή σύμφωνα με την οποία ενημερώνει τους πολίτες για τις δικές του ενέργειες αναφορικά με τον αποκλεισμό της Χαλκιδικής από το φυσικό αέριο. Βέβαια ο αποκλεισμός αυτός έγινε χωρίς κανένα κριτήριο καθώς η περιοχή μας διαθέτει όλα εκείνα τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά για να ενταχθεί. Πιθανών η Χαλκιδική έμεινε έξω λόγω διαφορετικών πολιτικών προτεραιοτήτων της παρούσας Κυβέρνησης. Οι ενέργειες βεβαίως του κου Πάνα, ήταν σε εμάς γνωστές, αλλά δυστυχώς για την περιοχή μας δεν έφεραν αποτέλεσμα, μιας και δεν εισακούστηκε στα κέντρα αποφάσεων. Πιστοί στην ενημέρωση του πολίτη, στην αντικεινικότητα, στο αληθινό ρεπορτάζ και πάντα έχοντας καθήκον αλήθειας και εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, λέμε τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς ακρότητες. Την επιλογή μας εδώ και 10 χρόνια, από τότε που κυκλοφορούμε απαρέγκλιτα και συνειδητά έντυποι, την έχουμε πληρώσει με ιδρώτα και αίμα. Κυρίως με το αίμα μας και τον πόλεμο που έχουμε δεχθεί από γνωστά κέντρα και παράκεντρα που δεν επιζητούν την αλήθεια. Προς ενημέρωση των πολιτών παρακάτω σας παραθέτουμε την επιστολή του δραστήριου Βουλευτή προς την εφημερίδα μας, τις ερωτήσεις που έκανε για αυτό το θέμα και φυσικά τις απαντήσεις που έλαβε, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

Βουλευτής Χαλκιδικής

                                                           ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

                                                                                                       Χαλκιδική 12-11-2020

 

ΠΡΟΣ :  Το Δ/ντη-Εκδότη της

 

εφημερίδας «ΘΕΜΑ» της

 

Χαλκιδικής.

 

 

Αξιότιμε κ.Διευθυντή

 

Στο τελευταίο τεύχος αρ.φύλλου 521/11-11-2020 της Εβδομαδιαίας σας εφημερίδας «ΘΕΜΑ» της Χαλκιδικής, δημοσιεύετε άρθρο, που αφορά την εξέλιξη του φυσικού αέριου στη Χαλκιδική.

 

Προς πληροφόρησή δική σας, σας ενημερώνω, πως κατέθεσα την υπ.αριθ. 3733/03-02-2020 Ερώτηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία ζητώ διευκρινίσεις, ως προς τους λόγους για τους οποίους, η Χαλκιδική δεν εντάσσεται στις περιοχές που αναμένεται να καλύψει το δίκτυο του φυσικού αερίου.

 

Σας αποστέλλω την προ έτους κοινοβουλευτική παρέμβασή μου για το φυσικό αέριο στη Χαλκιδική, όπως επίσης και τη σχετική Απάντηση του Υπουργού κ.Χατζηδάκη Κωστή και σας παρακαλώ, να τα δημοσιεύσετε, γνωρίζοντας πως στόχος της εφημερίδας σας είναι η συνολική, πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού της Χαλκιδικής.

 

Είμαι πάντα στη διάθεσή σας! Ευχαριστώ πολύ.

Με τιμή

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ

 

Βουλευτής Χαλκιδικής

 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *