20 Οκτωβρίου, 2020
Top News Χαλκιδική

Μάσκες τέλος για την Χαλκιδική από Δευτέρα- Δείτε τα μέτρα του επιπέδου 2

Μάσκες τέλος από τους ανοικτούς χώρους για την Χαλκιδική, μόνο εκεί που δεν υπάρχει συγχρωτισμός, αλλά και αύξηση του ωραρίου των καταστημάτων εστίασης κατά 30 λεπτά, περιλαμβάνουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και ισχύουν από την Δευτέρα.

Αξιοποιώντας την πείρα της πρώτης φάσης της πανδημίας, καθώς και τα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί, η ελληνική κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή, κατά τη δεύτερη φάση της πανδημίας, στοχευμένα τοπικά μέτρα για την ασφαλή και ομαλή συνέχιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Γι’ αυτό το λόγο, ενεργοποιείται στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19, που περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας (Επίπεδο 1 – Ετοιμότητας, Επίπεδο 2 – Επιτήρησης, Επίπεδο 3 – Αυξημένης Επιτήρησης και Επίπεδο 4 – Αυξημένου Κινδύνου). Η Χαλκιδική ανήκει στην δεύτερη κατηγορία για τις επόμενες 14 μέρες, αρχικά από την Δευτέρα, εκτός αν αλλάξει κάτι θετικά ή αρνητικά ώστε να πάει στην πρώτη ή την δεύτερη κατηγορία.

 

Δείτε αναλυτικά:

Επίπεδο συναγερμού ανά περιφερειακή ενότητα: https://bit.ly/3djS2wX

Δείτε αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν  ανά επίπεδο συναγερμού:

xartis-analysi-3
xartis-analysi-4
xartis-analysi-5
xartis-analysi-6
xartis-analysi-7
xartis-analysi-8
xartis-analysi-9
xartis-analysi-10
xartis-analysi-11
xartis-analysi-12
xartis-analysi-13
xartis-analysi-14
xartis-analysi-15
xartis-analysi-16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *