31 Ιουλίου, 2021
Top News Πολιτική & Οικονομία

Κ. Ιγγλέζη: Κάποιοι στην Χαλκιδική με μέμφονταν γιατί δεν χαιρετούσα την χρυσαυγίτισσα Βουλευτή Χαλκιδικής

Μια μέρα πριν την απόφαση για απόφαση που αφορά 68 στελέχη της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για φόνο, η πρώην Βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη με ανάρτηση της τόνισε ότι κάποιοι στην Χαλκιδική σήμερα που ζητούν να καταδικαστούν οι Χρυσαυγίτες, πριν τρία χρόνια την μέμφονταν καθώς η ίδια δεν χαιρετούσε την Χρυσαυγίτισσα Βουλευτή Χαλκιδικής κα Βλάχου. Θυμίζουμε πως από την πρώτη στιγμή η εβδομαδιαία εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής είχε καυτηριάσει τις τοπικές αρχές της Χαλκιδικής για την εμονή τους να καλούν σε όλες τις εκδηλώσεις την γραφική Βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που σε όλη την Ελλάδα οι Χρυσαυγίτες ήταν αποκλεισμένοι. Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
Πολλοί από αυτούς που σήμερα ανεβάζουν αντιφασιστικά μηνύματα και ζητούν την καταδίκη των εγκληματιών χρυσαυγιτών πριν δυο τρία χρόνια με μέμφονταν γιατί, ενώ ήμουν βουλευτίνα, αρνιόμουν επιδεικτικά να χαιρετήσω, την χρυσαυγίτισσα ομόλογή μου, ( δυστυχώς στη Χαλκιδική είχαμε και τέτοιο φρούτο). Στην απάντησή μου ότι δεν θέλω καμιά σχέση με εγκληματίες, ναζιστές αρνητές της δημοκρατίας ανταπαντούσαν ότι είναι θεσμική εκπρόσωπος της δημοκρατίας και ότι η ΧΑ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα.
Ελπίζω ότι η σημερινή τους στάση δεν είναι στο πλαίσιο του πάνδημου αντιφασιστικού κλίματος αλλά ότι κατάλαβαν ότι η ΧΑ δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα δεξιά κόμματα αλλά εγκληματική ναζιστική οργάνωση!!
Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *