19 Απριλίου, 2024
Αγροτικά

Όταν οι συμμορίτες του 2020 γιορτάζουν τη νίκη κατά των συμμοριτών του 1949

To Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (AΚΚΕΛ) δεν θα μπει ποτέ στην λογική της αναβίωσης του ξενοκίνητου και αδελφοκτόνου εμφυλίου πολέμου, που μόνο δεινά έφερε στην χώρα μας. Η προσπάθεια διαχωρισμού των Ελλήνων σε αριστερούς και δεξιούς ξυπνώντας τερατουργήματα του παρελθόντος είναι κατάπτυστη τακτική που σκοπό έχει αποκλειστικά την ενδυνάμωση του διχασμού, του δικομματισμού, του διπολισμού και κατά συνέπεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Φανερά πατάνε επί πτωμάτων, ώστε να συγκρατήσουν το σάπιο διπολικό-δουλικό καθεστώς των δοσίλογων επάρχων της κατεχόμενης Ελλάδας.

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει κάθε προσπάθεια αναβίωσης εμφυλιοπολεμικού  κλίματος και την ανάσυρση ενός καταδικαστέου παρελθόντος.

Το ΑΚΚΕΛ είναι κόμμα ενωτικό και όχι διχαστικό, δεν υπάρχουν κομματικές-παραταξιακές σημαίες, μόνο αγώνες υπάρχουν για την επιβίωση των εντέχνως φτωχοποιημένων Ελλήνων και την σωτηρία της πατρίδας μας από τις καταστροφικές πολιτικές.

Η Νέα Δημοκρατία με περισσή υποκρισία εκμεταλλεύεται τα γεγονότα μετά από τον Β’ Π.Π. και λέει ότι καταδικάζει για παράδειγμα το παιδομάζωμα, τα σχέδια παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και άλλα τέτοια. Η υποκρισία των συμμοριτών γύρω από τη φαμίλια του Μητσοτακέικου έχει ξεπεράσει κάθε όριο αφού αυτή η κυβέρνηση συμμοριών της φαμίλιας έχει αποδεχθεί το ΣΥΡΙΖΑίικο ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ετοιμάζει παιδομάζωμα με πρόσχημα τον κορονοϊό, ξεπουλάει το Αιγαίο, και πολλά άλλα.

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τον ελληνικό λαό να απελευθερωθεί από τα δεσμά του διχασμού “Αριστερά – Δεξιά”, αφού σήμερα δεν υπάρχουν πια αυτοί οι διαχωρισμοί του ψυχρού πολέμου και υπάρχει μόνο ο θανάσιμος κίνδυνος των συμμοριών της παγκοσμιοποίησης που απειλεί τις εθνικές κοινωνίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.