19 Απριλίου, 2024
Πολιτική & Οικονομία

Για τα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες στην Μεσαρά Κρήτης το ΑΚΚΕΛ έκρουε τον κώδωνα από το 2016

Αγκάλιασε τους Πακιστανούς στην Μεσαρά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου;

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) θεωρεί ότι αξίζει να υπενθυμίσει στους Κρητικούς αλλά και σε όλο τον ελληνικό λαό, ένα περιστατικό που ίσως αποδειχθεί χρήσιμο για μία περισσότερο ολοκληρωμένη αντίληψη σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης Πακιστανών κατά Ελλήνων στην Μεσαρά. Αφορά εμπλοκή του τότε και νυν προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος σε μία χουντοειδή επίδειξη αλαζονείας ακύρωσε την παραχώρηση αίθουσας το 2016 για την 2η Συνδιάσκεψη του ΑΚΚΕΛ. Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook, γράφει ειδικότερα:
«Το 2016 όταν φώναζα για τους 3000 μετανάστες που είχαν συλληφθεί στην Γερμανία για παραβατική συμπεριφορά και η Μέρκελ τους έστειλε στην Κρήτη ο ΠΑΣΟΚος πρόεδρος του ΕΚΗ μας χαρακτήρισε φασίστες και ρατσιστές, μας αφαίρεσε την αίθουσα που μας είχε παραχωρήσει και σαμποτάρισε την 2η συνδιάσκεψη του ΑΚΚΕΛ. Ο ίδιος μάλιστα έλεγε πως όσοι λαθρομετανάστες και να πάνε στην Κρήτη, αυτός θα τους αγκαλιάσει….. Τα αποτελέσματα αυτής της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στην Κρήτη το είδαμε στην Μεσαρά».
Ο αγκαλίτσας πρόεδρος του ΕΚΗ μπορεί να πει κάτι σε όσους τραυμάτισαν, απείλησαν ή έκαναν χειρότερα οι αγκαλιασμένοι Πακιστανοί του; Οι Κρητικοί να βλέπετε τα μπουμπούκια που έχετε στο νησί και να θυμάστε.

Διαβάστε τη δήλωση του Προέδρου της ΑΚΚΕΛ Β. Τσομπανίδη για τους πρόσφυγες από το 2016 :

Τελικά κανένας δεν μας εξήγησε απο που προέρχονται οι 3000 πρόσφυγες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει να εγκαταστήσει στην ακριτική Κρήτη. Βάσιμες πληροφορίες μου θέλουν να προέρχονται απο πρόσφυγες που έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί στην Γερμανία για παραβατική συμπεριφορά και θα απελαθούν στην πρώτη χώρα υποδοχής, την Ελλάδα. Άρα δεν έχουμε να κάνουμε με οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες αλλά με φονιάδες, βιαστές,ληστές και το κακό συναπάντημα που μαζεύτηκε στη Ευρώπη. Φυσικά και το σίγουρο είναι πως σε μια χώρα με κακή αστυνόμευση όπως η δική μας, οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο θα συνεχίσουν την παραβατική τους δράση αλλά μαζεμένοι όλοι αυτή σε ένα νησί όπως η Κρήτη θα δημιουργήσουν συμμορίες που θα λεηλατήσουν το νησί χωρίς οίκτο. Η επιλογή όμως της Κρήτης είναι αυτό που με προβληματίζει, μοιάζει λες και οι δανειστές μας θέλουν να εκδικηθούν την λεβεντογέννα για την κατραπακιά στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η Κρήτη ιστορικά το 1924 ήταν απο τις περιοχές που μετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής πληθυσμών, με την πολύ σωστή κατ΄εμέ λογική πως ακριτικές περιοχές να μην έχουν μουσουλμανικές μειονότητες ώστε να μην μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση και γκρίζες ζώνες. Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρίς καμιά λογική, χωρίς καμιά εξήγηση απαιτεί την μεταφορά 3000 μουσουλμάνων και το κυριότερο καταδικών στην ακριτική Κρήτη. Προσοχή κύριοι παίζετε με επικίνδυνα εθνικά θέματα, παίζετε με την φωτιά…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.