2 Δεκεμβρίου, 2022
Ελλάδα

Επίθεση Πάνα σε Ιωάννη Γιώργο για τις απαγορεύσεις στην Χαλκιδική

Επίθεση και έκδηλο προβληματισμό εξέφρασε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής νομού Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιώργο για την ξαφνική απόφαση που πάρθηκε καθώς όπως τονίζει είναι άμεση ευθύνη της Περιφέρειας και της ομάδας διαχείρισης κρίσης, να ενημερώσει υπεύθυνα για την κατάσταση που επικρατεί. Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση του και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΝΑ

 

Με μια ξαφνική απόφαση στην ουσία λαμβάνει τέλος το φετινό καλοκαίρι για τη Χαλκιδική.

Η αιφνίδια ανακοίνωση για με τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα αποτελούν σαρωτικό πλήγμα για την οικονομία του Νόμου.

Η επιλογή των οριζόντιων μέτρων για όλη τη Χαλκιδική και η μη δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών δεδομένων μόνο φόβο και απόγνωση δημιουργούν στους κατοίκους και τους εναπομείναντες επισκέπτες.

Είναι άμεση ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσης, να ενημερώσει υπεύθυνα για τη κατάσταση που επικρατεί .

Επίσης προτείνω την Άμεση σύσκεψη όλων των φορέων της Χαλκιδικής, προκειμένου να συντονίσουμε  πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων κλάδων από την κεντρική εξουσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.