7 Φεβρουαρίου, 2023
Αγροτικά

Συμμετοχή του ΑΚΚΕΛ στην Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης

 

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα ζητώντας να συμπεριληφθεί κατ’ εξαίρεση ως μέλος στην διακομματική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης διότι είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα που έχει έδρα εκτός Αθηνών και ειδικότερα στην Ορεστιάδα που βρίσκεται στην περιοχή η οποία αποτελεί αντικείμενο του έργου της Επιτροπής. Φυσικά, είναι γνωστή και η έντονη δράση του ΑΚΚΕΛ για την ανάπτυξη της Ελλάδας μέσω της πρωτογενούς παραγωγής (κατεύθυνση την οποία έχουν υιοθετήσει και επαναλαμβάνουν πολλά άλλα κόμματα και φορείς) αλλά και με προτάσεις και δράση και σε τομείς εκτός πρωτογενούς παραγωγής.

Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι ο εμπλουτισμός της Επιτροπής με την συμμετοχή του, θα αποτελέσει στοιχείο εξασφάλισης για τους πολίτες ότι η Επιτροπή δεν θα αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο κομματικών παραστάσεων και τακτοποίησης στελεχών για εσωτερικές ισορροπίες, αλλά θα προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες ανάπτυξης.

 

 

————————-Tο κείμενο της επιστολής————————-

 

14/7/2020

 

ΠΡΟΣ:            Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

                        president@parliament.gr

ΣΧΕΤ.:           Συμμετοχή του ΑΚΚΕΛ στην Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης

 

 

            Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

 

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) είναι το μοναδικό ελληνικό πολιτικό κόμμα που δεν έχει την έδρα του στην Αθήνα. Η έδρα του κόμματός μας από το 2014 που ιδρύθηκε, είναι στην Ορεστιάδα του Έβρου.

Η διακομματική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης (για την σύσταση της οποίας εργάζεστε) θα μπορούσε να παίξει εξαιρετικά εποικοδομητικό ρόλο για την ανάπτυξή της, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η σύνθεσή της θα γίνει πάνω σε υγιείς και αντικειμενικές βάσεις και κριτήρια, με ανθρώπους που γνωρίζουν τα θέματα και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν. Σε αυτή την κατεύθυνση ζητούμε από εσάς να συμπεριλάβετε κατ’ εξαίρεση το ΑΚΚΕΛ στην σύνθεση της Επιτροπής ως ειδική περίπτωση κόμματος του μοναδικού που έχει την έδρα του στην περιοχή που αποτελεί αντικείμενο του έργου της Επιτροπής.

Ελπίζουμε σε θετική ανταπόκριση εκ μέρους σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.