4 Δεκεμβρίου, 2022
Top News Πολιτική & Οικονομία

Χαιρόμαστε που βλέπουμε να υλοποιούνται από τη Διοίκηση του Δήμου οι προτάσεις μας και οι ενέργειες μας προς τα όργανα, τους φορείς και τις υπηρεσίες να φέρνουν καλά αποτελέσματα.

Ένα σημαντικό αίτημα των κατοίκων και επαγγελματιών της Μεταμόρφωσης υλοποιείται αυτό το δύσκολο για όλους καλοκαίρι με την αυριανή διαβίβαση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και του σχεδίου της κυκλοφοριακής μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στο αρμόδιο Α.Τ. Αγ.Νικολάου, ώστε να μπορεί από το Σαββατοκύριακο να εφαρμοστεί η πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου του χωριού και σταδιακά οι υπόλοιπες ρυθμίσεις.
Δρομολογείται επίσης η χορήγηση της Παγίας Προκαταβολής προς τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Η υλοποίηση του μέτρου αυτού, είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει τα μέγιστα τις Κοινότητες να καλύπτουν γρήγορα οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που τις απονέμει ο νόμος όπως: α) δαπάνες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών επείγοντος χαρακτήρα στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, β) δαπάνες για την επείγουσα αποκατάσταση βλαβών στο δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, γ) δαπάνες για επείγουσες εργασίες επισκευής των οργάνων και γενικά των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών, όταν πρόκειται για βλάβες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών, δ) δαπάνες για επείγουσες εργασίες καθαρισμού οδών, πλατειών, αλσών και κοινόχρηστων γενικά δημοτικών χώρων.
Επισημαίνουμε τέλος ότι είναι άμεση ανάγκη η μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Δήμου να συμπεριλάβει και τις πλέον τουριστικές περιοχές των Ψακουδίων και της Μεταμόρφωσης, το σύνολο δηλαδή του Δήμου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.